Εστιατόριο Camaron - Σίφνος

Τα τελευταία 15 χρόνια μας παρέχει τη  δική του πρόταση για να περάσουμε καλά, σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον με γεύσεις που συνδυάζουν Ιταλία και Ελλάδα. Ο Παναγιώτης, η αλλιώς η ψυχή του μαγαζιού, μας υποδέχεται με ανεβασμένη διάθεση, προτείνοντας μας κάθε χρόνο το κάτι παραπάνω. Μπορούμε να το επιλέγουμε καθημερινά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τη 1 το βράδυ.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του, απέκτησε έναν ειδυλλιακό και ακόμη πιο οικείο χαρακτήρα. Cozy χώρος, με την πέτρα και το ξύλο να συναγωνίζονται και να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα.

Κουζίνα. Αναμφισβήτητα η pizza είναι το καλύτερο χαρτί της «πιτσαρίας των Καμαρών». Ωστόσο και το υπόλοιπο μενού αποτελείται από άλλες γευστικές αμαρτίες, καθώς και από  πιο ελαφριά πιάτα. Θα βρούμε πολλές παραλλαγές σε μακαρονάδες, το ρύζι με τα λαχανικά είναι ό, τι πρέπει για να διατηρήσετε την φόρμα σας και η σαλάτα του καίσαρα αποτελεί μια αγαπημένη σταθερή επιλογή, μιας και το μυστικό βρίσκεται στα υλικά και στο… μέγεθος. Μια άκρως πρωτότυπη επιλογή είναι η πίτσα Σίφνος, σε καλοψημένο ζυμάρι μαζεύονται αυθεντικά προϊόντας παραγωγής τους νησιού, ξινομυζήθρα, δενδρολίβανο, κάπαρη και άλλα... μας φέρνουν σε άμεση επαφή με τις ομορφιές της Σίφνου.

Την Camaron την επιλέγει όλη η Σίφνος καθώς παραμένει ανοιχτά όλο το χρόνο. Είναι μια αγαπημένη συνήθεια που μοιάζει σαν ένας ζωντανός θρύλος που συνεχίζει να συνοδεύει γενιές και γενιές.

Camaron Pizza RestaurantΑπολαύστε πραγματικά τις διακοπές σας
με υπέροχο φαγητό!